Russell Brand nappasi fanilta pikkuhousut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Russell Brand on noussut uransa lisäksi tunnetuksi myös lukuisten naisseikkailujensa vuoksi. Suorasanainen mies on kuitenkin jättänyt sinkkuajat taakseen, sillä tähti on myöntänyt seurustelevansa nykyään journalisti Jemima Khanin kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Parisuhdestatuksensa muuttumisesta huolimatta Russell Brand nauttii edelleen naispuolisten fanien huomiosta. 38-vuotias koomikko oli poistumassa dublinilaisesta teatterista häntä odottavaan autoon, kun Russelin päälle heitettiin punaiset naisten pikkuhousut. Tähti otti vaatekappaleen hymyillen vastaan, ja tilanne tallentui kameroille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Jemima Khanin tunnetaan myös brittinäyttelijä Hugh Grantin exänä. Jemimalle Russellin seksiaddiktio oli kertomusten mukaan vain lisämauste makuuhuoneessa ja pari hehkutti aiemmin heidän loistavaa sänkykemiaansa. 38-vuotias mies on luonut menestyksekkään uran televisiossa ja elokuvien parissa. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Penelope, Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek ja Rock of Ages.