Shauna Sand kuin tarhapöllö

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Shauna Sand tähdittää parhaillaan Hollywood Girls -ohjelmaa, jossa hänet nähdään lukuisten itseään nuorempien kaunokaisten rinnalla. 42-vuotias nainen on varsin hyvin säilynyt kiitos kauneusleikkausten, mutta joskus hänelläkin osuu kohdalle heikompi hiuspäivä.

Nyt Shauna on ottanut itsestään kuvia rannalla – ja näitä otoksia ei olisi välttämättä kannattanut julkaista Instagram-blogissa. Neitokaisen silikonimuodot ovat kohdillaan, mutta hiukset vaikuttavat myräkän sekoittamilta. Sen verran on julkkiksella tällä kertaa tupeerausta päässä.

Vuoden 1996 Playmate Shauna Sand nähdään paraikaa Hollywood Girls -sarjassa. Ranskalaisessa käsikirjoitetussa TV-draamassa ovat mukana myös muun muassa Ayem Nour, Nabilla Benattia ja Caroline Receveur.