Veronica Mars -elokuva toteutuu – fanit keräsivät rahoituksen itse

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Veronica Mars -televisiosarja saavutti aikanaan suuren suosion ympäri maailmaa. Monet fanit olivat huomattavan pettyneitä, kun vuonna 2004 alkustarttinsa saanut ohjelma lopetettiin vuonna 2007. He halusivat nähdä suosikkihahmonsa elokuvassa, joten alkoivat kerätä sitä varten rahaa.

Vuoden rahankeruun jälkeen ja 5,7 miljoonaa dollaria myöhemmin elokuva on saanut siivet. Vastaavan tuottajan Rob Thomasin mukaan Veronica Mars -televisiosarja tulee teattereihin ensi vuoden maaliskuussa. Elokuvan tarina alkaa 10 vuotta sen jälkeen, kun sarjan päähenkilö Veronica Mars lähti kotikaupungistaan Kalifornian Neptunesta, uutisoi E! News -sivusto.

Sarjan vanha kasti nähdään myös elokuvassa. Mukana ovat muun muassa Kristen Bell, Enrico Colantoni, Tina Majorino, Percy Daggs III ja Chris Lowell. Suosittu sarja kertoi lukiolaistytöstä Veronica Marsista, joka alkoi selvittää murhatapauksia kuvitteellisessa Neptunen kaupungissa. Sarjan kuluessa neitokainen ratkoi muitakin rikostapauksia ja setvi samalla suhdesotkujaan lukiossa.