Itsemurhaa yrittänyt Paris Jackson pakkohoidossa vielä vuosia?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailma koki kesäkuussa järkytyksen, kun edesmenneen Michael Jacksonin 15-vuotias Paris-tytär yritti itsemurhaa. Neitokainen on parhaillaan hoidossa Utahissa sijaitsevassa sisäoppilaitoksessa. Paris Jacksonin voinnin kerrotaan parantuneen huomattavasti.

TMZ-verkkosivuston mukaan poptähden tyttärellä on kuitenkin edelleen runsaasti ongelmia. Niiden vuoksi hän saattaa joutua asumaan laitoksessa vielä vuosikausien ajan. Michael Jacksonin tytär on sivuston mukaan ollut mukana perheterapiassa Debbie Rowen ja isoäitinsä Katherine Jacksonin kanssa puhelimen välityksellä. Paris Jackson tulee mahdollisesti vierailemaan kotonaan Kaliforniassa tammikuussa.

Debbie Rowe kertoi taannoin olleensa tyttäreensä yhteydessä joka päivä tämän kesäkuun alussa tapahtuneen itsemurhayrityksen jälkeen. Nainen selitti oikeudessa, että suurin syy Parisin itsetuhoisuuteen on se, että tyttö uskoo menettäneen sielunsa isänsä kuoltua. Rowen kerrotaan purskahtaneen itkuun todistajanaitiossa.