Emily on joulun seksikkäin tontutar – miehet eivät voisi vastustaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalais-amerikkalainen huippumalli Emily Ratajkowski nousi hetkessä maailmanlaajuiseen suosioon esiinnyttyään Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla vähissä pukeissa. Emily sai ensimmäisen mallisopimuksensa jo 14-vuotiaana.

Nyt 22-vuotias mallikaunotar nähdään yhdysvaltalaisen Frederick’s of Hollywood -alusvaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Emily Ratajkowski poseeraa mainoskuvissa jouluisissa tunnelmissa kauden teemaan sopiviin punaisiin alusvaatteisiin ja seksikkääseen tonttumekkoon pukeutuneena.

Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly -komediasarjassa. Mallin romansseista ei ole herunut vielä kovin paljon tietoja viihdelehtiin, ja spekulaatio onkin kova, ketä tähti deittailee tällä hetkellä.