Georgia Salpa ei häpeillyt muotojaan – rinnat kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa muistuttaa ulkomuodoltaan melkoisesti kuuluisampaa julkkiskaunotarta, Kim Kardashiania. Tummapiirteinen neitokainen on lunastanut muodoillaan paikkansa FHM-lehden seksikkäimpien naisten listalta.

Nyt Georgia Salpa on näyttäytynyt Lontoossa järjestyssä, alusvaatemuodille omistetussa UK Lingerie Awards -gaalassa. Jokseenkin teemaan sopien 28-vuotias kaunotar saapui paikalle rintoja korostavassa Agent Provocateur -vaatemerkin korsetissa.

Kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar kertoi taannoin olleensa nuorempana nörtti, joka verhosi kauneutensa ison afrotukan ja silmälasien taakse. Sittemmin tyylinmuutos on tehnyt hänestä erään halutuimmista julkkisneitokaisista.