Pikkutyttöjen riemu repesi! Justin Bieber paljasti sixpackinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on ollut otsikoissa muiden tempaustensa lisäksi myös seinien graffitien maalaamisen merkeissä. Australialainen pormestari kutsui popparin äskettäin takaisin kaupunkiin, jotta tämä voisi siivota laittoman graffitinsa hotellin seinästä.

Tänään Justin Bieber kuvattiin ottamassa aurinkoa Australian Perthissä sijaitsevan hotellin allasalueella. Näyttäviä vatsalihaksiaan esitellyt poppari teki myös jäynän bikineissä aurinkoa ottaneelle vaaleaverikölle, jonka jaloilla hän kaatoi pullosta vettä. Illalla Bieber esiintyy Perhissä. Pari päivää sitten Bieber otettiin kiinni Brisbanessa, jossa koko seurue joutui huumeratsiaan.

Kanadalainen Justin Drew Bieber on julkaissut tähän mennessä kolme albumia, joiden nimet ovat My World 2.0, Under the Mistletoe ja Believe. Hän kiertää parhaillaan maailmaa Believe-kiertueellaan. Tähti seurusteli useita vuosia on-off-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Viime aikoina popparin on kerrottu viihtyneen paremmin prostituoitujen parissa.