Miss Helsinki 2014 -kaunottaret Levin maisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikilpailujen suosio on ollut Suomessa viime vuosina hieman laskusuunnassa, sillä esimerkiksi Miss Suomi -kilpailu on joutunut uudistumaan radikaalisti televisiokatsojien mielenkiinnon laannuttua. Maahan mahtuu silti vielä lukuisia mielenkiintoisia missikilpailuja, joista yksi löytyy pääkaupunkiseudulta.

Miss Helsinki -kilpailu on jälleen käynnissä, ja pääkaupungin missin titteliä tavoittelee parhaillaan kymmenen kaunotarta. Nyt missikandidaatit ovat käyneet Lapin hangilla poseeraamassa tyylikkäissä kuvissa Levin huipulla sijaitsevassa Tuikku-ravintolassa.

Nadi Hammoudan ikuistamissa valokuvissa nähdään missikymmenikkö poikkeuksellisen upeissa maisemissa. Tuikun mykistäviä maisemia voi katsella myös reaaliaikaisena Tuikun katolla sijaitsevan Skyview LIVE -panoraamakameran silmin.

Meikki: NVEY / Ann-Mari Patshijew

hiukset: ghd/ Nadja Jarrah- Aalto

kynnet: Spa Ritual

turkikset: Marita Huurinainen

iltapuvut: Meslewi

style: Martina Aitolehti