Sokea koira pelastettiin roskakasasta – onnellinen loppu tuo kyyneleet silmiin

Ohhoh! · Stara.fi

Kodittomien koirien kohtalo on usein melko karu, sillä ne joutuvat hankkimaan elantonsa milloin mistäkin pysyäkseen hengissä. Monet heitteille jätetyt koirat ovat entisiä kotikoiria, jotka niiden omistajat ovat heittäneet ulos kodeistaan. Hope For Paws on yksi järjestö, joka antaa koirille uuden elämän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Parhaillaan verkossa leviää alunperin jo vuosi sitten julkaistu Fiona-koiran tarina, joka koskettaa yhä edelleen. Hope For Paws -järjestö sai tiedon huonokuntoisesta koirasta, joka asui Los Angelesissa varastoalueella kirjaimellisesti roskakasassa. Etsijät löysivät lopulta koiran, joka oli todella törkyinen, kirppuinen ja molemmista silmistä sokea. Tuhoontuomittu koira sai lopulta uuden elämän ja jopa näkönsä takaisin.