Fast & Furious 7 tehdään valmiiksi – fanit pelkäävät silti pahinta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Paul Walker menehtyi viikko sitten lauantaina rajussa auto-onnettomuudessa, kun hänen ystävänsä ohjastama Porsche ajautui tieltä suurella nopeudella ja räjähti. Tähti oli ehtinyt kuvata noin puolet Fast & Furious 7 -elokuvasta, jonka tuotantotiimi julkaisi vastikään muistovideon kuolleen näyttelijän muistolle.

Universal-tuotantoyhtiö laittoi Fast & Furious 7 -elokuvan tuotannon jäähylle päätähden poismenon myötä. Elokuvan ohjaaja James Wan paljasti kuitenkin TMZ-verkkosivustolle, että elokuva tullaan vielä näkemään valkokankailla.

Muun muassa elokuvat Saw ja Kirottu ohjannut Wan ei paljastanut, kuinka elokuva tullaan viimeistelemään. Vielä on siis epäselvää, tullaanko Paul Walkerin kohtaukset mahdollisesti säilyttämään elokuvassa, vai kirjoitetaanko koko käsikirjoitus uudelleen ilman hänen hahmoaan, jolloin elokuvan kuvaukset jouduttaisiin aloittamaan alusta.

Suuresta ylinopeudesta todennäköisesti johtuneessa onnettomuudessa kuoli Walkerin lisäksi myös hänen ystävänsä, kilpa-autoilija Roger Rodas. Walker tunnettiin vauhdikkaiden Fast & Furious -elokuvien tähtenä ja Rodas aitona kilpa-autoilijana. Turmapaikka on alkanut vetää puoleensa hurjastelijoita, jotka tahtovat kunnioittaa edesmenneitä miehiä kumia polttamalla.