Kumpi aivopuolisko sinua hallitsee? Tämän katsottuasi tiedät

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Ihmisluonteita on erilaisia, ja niissä riittää ihmeteltävää. Olet saattanut monesti siistinä ihmisenä kummastella työkaverisi sottaista työpöytää, kun taas hän ei ymmärrä turhaa tarkkuutta omassa toiminnassasi. Syy toimintamalleihin voi olla myös siinä, kumpi aivopuolisko hallitsee ihmistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Enemmän oikeaa aivopuoliskoaan käyttävät ihmiset ovat usein luovempia, tunteellisempia, intuitiivisempia ja harkitsemattomampia. Vasemmalla aivopuoliskolla toimivat ihmiset ovat taas kielellisesti lahjakkaita, rationaalisia ja järjestelmällisiä.

Kumpi sinua siis dominoi, vai käytätkö yhtä paljon molempia puoliskoja? Buzzfeed-sivuston videotestissä asian voi tarkistaa alle kahdessa minuutissa. Valitse kysymyksiin A tai B -vastaus ja katso sen jälkeen tulokset.