WC-pöntössä odottanut käärme iski miehen penikseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa erään israelilaisen miehen WC-käynti päättyi järkyttävään hyökkäykseen. Käärme nimittäin puri hänen penistään kesken vessakäynnin. Nyt samankaltainen tapaus on sattunut Ghanassa.

34-vuotias Kwabena Nkrumah istui kaikessa rauhassa wc-pöntöllä tekemässä tarpeitaan, kun iso musta käärme iski hampaansa kiinni hänen penikseensä. Tässä lienee hyvä syy välttää julkisia vessoja, sillä tapaus sattui yleisissä WC-tiloissa Ashantin alueella. Nkrumah oli niin yllättynyt iskusta, että melkein pyörtyi pureman takia.

Mies kertoi Ghanan Kessben FM -radiokanavalle, että käärme yritti hyökätä uudestaan, mutta hänen onnistui paeta paikalta. Uhri kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hän sai ensiapua. Tällä hetkellä mies toipuu puremasta kotonaan.