Khloe Kardashian eroaa julkkismiehestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Khloe Kardashian on ollut viime aikoina uutisoinnin keskiössä hajoavan avioliittonsa takia. NBA-tähti Lamar Odomin huumesekoilut ja pettämishuhut ovat olleet tähdelle liikaa, minkä vuoksi hän onkin ottanut rankasti etäisyyttä mieheen. Nyt pariskunta on viimein hakenut avioeroa.

TMZ-julkaisun mukaan Khloe jätti avioeropaperit tuomioistuimeen eilen perjantaina neljän vuoden avioliiton jälkeen. Tuosta ajasta aviomies on ollut päihderiippuvainen kahden vuoden ajan. Pariskunnalla on avioehto, joten erosta ei ole tulossa kovin sotkuista.

Kardashianien julkkisperheessä on saatu seurata viime aikoina toistakin eroa, kun perheen matriarkka Kris Jenner raportoitiin eroavan olympiavoittaja-aviomiehestään Brucesta pitkän avioliiton jälkeen. Sen verran välit ovat tulehtuneet, ettei Kim Kardashian kutsunut isäpuoltaan kihlajaisiinsa.