Järkyttävä löytö – mies elänyt 40 vuotta häkissä äidin vankina

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Miehelle saattaa jäädä varhaislapsuudesta selvittämättömiä tunteita, jotka johtavat kompleksiseen äitisuhteeseen. Omaa äitiä vihataan ja rakastetaan epäloogisella tunnevyöryllä. Tuloksena voi lopulta olla ongelmia aikuisiällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt maailmalla ihmetellään paljastusta kiinalaismiehestä, joka on elänyt 40 vuotta häkissä äitinsä vangitsemana. 48-vuotias Peng Weiqing on ollut vangittuna kotonaan Zhengzhoun kaupungissa kuusivuotiaasta asti. Äidillä Peng Wameilla on tähän omasta mielestään hyvä selitys.

Poika kärsi lapsena kuumeesta, joka aiheutti tälle aivovaurion. Kuusivuotiaana hän alkoi oireilla ja sai epilepsiakohtauksia. Äiti pisti jälkikasvunsa lukkojen taakse suojelun takia.

– Hän ei voi kontrolloida itseään. Kun poikani oli nuori, hän usein leikkasi itseään veitsellä ja lasinsiruilla. Hän saattoi kävellessään kaatua maahan ja lyödä kasvonsa niin, että niistä vuosi verta, kertoi 80-vuotias Peng Wamei Daily Mirror -lehdelle.

– Hänen täytyy tuntea minut, vaikka hän ei tajua äiti-sanan merkitystä. Hän on 48-vuotias lapseni.