Onko sinulla ongelma? Katso tämä video ja mieti uudelleen

Lifestyle · Stara.fi

Rikkaissa länsimaissa asuvien ihmisten ongelmat tapaavat ajoittain paisua hieman turhan suuriksi verrattuna maailmanluokan mittakaavaan. Siksi onkin ajoittain hyvä pohtia millaisia ongelmia ihmisillä on maailman muissa kolkissa. Nyt se on mahdollista järjestön tekemän videon merkeissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Water of Life -kampanjaan liittyen verkossa on julkaistu video, jossa äärimmäisessä köyhyydessä elävät ihmiset kertovat ongelmista, jotka on lainattu rikkaiden länsimaiden asukkailta. Tuntuu melko oudolta, että kivimurskeen keskellä istuva nuori musta poika valittaa kuinka hänen autonsa penkinlämmitin on rikki. Tai kuinka nuori mies kertoo talonsa olevan niin suuri, että tarvitsee kaksi nettilähtintä.

Millainen se sinun ongelmasi olikaan?