Joulun mauttomin lahjaidea: Kehtaisitko antaa tällaisen?

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Joulu on rauhan, rakkauden ja hyvän mielen – mutta ennen kaikkea lahjojen saamisen ja antamisen aikaa. Monet saavat isoäideiltään joululahjaksi itse kudotut villasukat tai pahemmassa tapauksessa kirjavan neulepaidan, jota ei kehtaa pukea ylleen kuin kotioloissa.

Kuva: Amazon.com
Kuva: Amazon.com

Nyt Amazon-sivustolta löytyy neulepaita, joka voittaa mauttomuudessaan mummonkin kutoman tekeleen. Skedouche-merkin Ugly Christmas Sweater omaa kuvan ryhmäseksiä harrastavista poroista. Petteri Punakuono on otoksessa keskimmäinen poroista, ja sekä antaa ja saa ”jouluiloa”.

100-prosenttista akryylia olevan paidan voi lunastaa nettikaupasta omakseen 50 eurolla. Mikäli lähipiiristä löytyy huumorimiehiä- tai naisia, kyseinen tuote on erinomainen tapa ilahduttaa henkilöä epätavallisella lahjalla. Pehmeä paketti voi tänä vuonna olla joulun paras.