Lapsi pantiin valheenpaljastimeen: ”Oletko ollut kiltti vai tuhma?”

Ohhoh! · Stara.fi

Moni lapsi pohdiskelee varsinkin joulun alla kysymystä, onko tullut oltua vuoden mittaan enemmän kiltti vai tuhma. Vanhemmat vetoavat usein siihen, ettei joulupukki tuo lahjoja tuhmille lapsille, kun yrittävät saada joulurauhaa vilkkaaseen taloon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka kauppakeskuksen tontut panivat Yhdysvalloissa lapset valheenpaljastuskokeeseen ennen Joulupukin tapaamista. Nyt myös keskusteluohjelman Jimmy Kimmel on ottanut aiheesta ilon irti. Hän kutsui pikkutytön valheenpaljastustestiin, jossa oli tarkoitus selvittää totuus tämän kiltteydestä tai tuhmuudesta.

Kimmel tivaa videolla lapselta kysymyksiä, mutta syöttää myös itse pajunköyttä pikkuneidille ja väittää esimerkiksi joulupukin ulostaneen tämän pihamaalle. Miehen mukaan tilanne on kuitenkin parempi, koska aiemmin pukki kakkasi taloon sisälle syötyään liikaa ihmisten jättämiä keksejä.