Miltä Pamela Anderson näyttäisi brunettena? Nyt se tiedetään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikkien pitkähiuksisten silikoniblondien äiti Pamela Anderson luopui äskettäin pitkistä vaaleista kutreistaan, jotka tunnettiin neitokaisen tavaramerkkinä vuosikymmenien ajan. Kaliforniablondi on varsin viehättävä myös lyhyen kampauksen kanssa.

Monet ovat voineet vuosien mittaan aprikoida, miltä kuuluisa silikoniblondi näyttäisi brunettena. Nyt asiaan on saatu vastaus, sillä Pamsu on luopunut myös hiusväristään. Tilalla on vaaleanruskea kampaus, jota tähti esitteli taidetapahtumassa Miamissa. Valokuvaaja Raphael Mazzucco kuvasi äskettäin myös brunettea kaunotarta Purple-lehteen, ja nainen julkaisi otoksen Twitter-blogissaan.

46-vuotias Pamela Anderson muistetaan Baywatch-ysärikulttisarjasta. Neito on hyvissä väleissä entisen aviomiehensä Rick Solomonin kanssa, ja pari harrastaa keskenään kaveriseksiä. Anderson ei halua deittailla muita miehiä, koska hänellä on vieläkin niin mukavaa eksänsä kanssa.