Nyt meni överiksi! Kardashianien photoshoppaus hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianin siskokset Kim, Khloe ja Kourtney ovat menestyneet hienosti omalla Kardashian Kollection -vaatemallistollaan, joka on suunniteltu normaalin kurvikkaille neitokaisille. Naiset poseeraavat itse mallistonsa keulakuvina. Nyt tuore alusvaatekuva on herättänyt hämmennystä epäaitoudellaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kourtney Kardashian julkaisi Instagram-blogissaan tuoreen otoksen Kardashian Kollection -malliston helmistä. Kuvassa hän poseeraa rintaliivisillään julkkissiskojensa kanssa. Aivan au naturel ei kukaan heistä ole kuvassa, vaan pakkelikerroksen lisäksi photoshoppia on käytetty naisiin enemmän kuin tarpeen.

Ihmiset ovat kommentoineet kuvaa negatiiviseen sävyyn, koska siinä Kim näyttää täysin irralliselta siskoihinsa nähden, uutisoi Guyism-sivusto. Kurvitar antaa itsestään otoksessa varsin muovisen vaikutelman.

Viime aikoina Kardashianien perheessä on keskitytty Khloen ja äidin Kris Jennerin erosotkuihin, kun molemmat päättivät siirtyä eteenpäin liitoistaan ja erota miehistään. Sen sijaan taannoin kihlautunut Kim suunnittelee avioliittoa räppärirakkaansa Kanye Westin kanssa.