Kardashianinista eroava urheilutähti: ”Hän tuo pahan puoleni esiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar Khloe Kardashianin ja koripallotähti Lamar Odomin kerrottiin äskettäin hakeneen avioeroa. TMZ-julkaisu uutisoi, että tuleva ex-vaimoa jätti avioeropaperit tuomioistuimeen neljän vuoden avioliiton jälkeen.

Liiton tiedetään päättyneen Lamar Odomin päihdeongelmien takia. Nyt NBA-tähti on kommentoinut ystävilleen, että hän oli pariskunnasta se, joka ensin halusi eroa. Mies myös syyttää pettämisestä kaveripiiriään, joka toi hänelle koko ajan kaunottaria näytille. Lamar aikoo keskittyä seuraavaksi täysillä peliuraansa ja saada elämänsä kuntoon.

– En voi sekoilla Khloen kanssa. Hän tuo pahan puoleni esiin, kertoo TMZ-sivusto Odomin kommentoineen.

Kardashianien julkkisperheessä on saatu seurata viime aikoina toistakin eroa, kun perheen matriarkka Kris Jennerin raportoitiin eroavan olympiavoittaja-aviomiehestään Brucesta pitkän avioliiton jälkeen. Mies yrittää paikkailla erotuskaa kauneusoperaatioilla ja suunnittelee aataminomenansa siloittamista.