Papin joulutarina järkytti alakoululaiset: ”Lapsia myytiin kinkkuina”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Joulu on tarinoiden aikaa. Ihmiset kokoontuvat takkatulen ääreen jakamaan kuluneen vuoden tapahtumia läheistensä kanssa. Kouluissakin joulua kunnioitetaan esimerkiksi juhlapyhän henkeen sopivilla aamunavauksilla.

Eräs pappi on nyt pitänyt järkyttävän puheen koululaisille Wiltshiressä Charterin ala-asteella. Hän nimittäin kertoi lapsille, että joulupukin edeltäjänä pidetty Pyhä Nikolaos pelasti kolmen teurastetun lapsen ruumiit. Papin joulutarinassa lapset oli teurastettu ja heidän lihojaan myytiin kinkkuna.

Female First -sivuston mukaan kirkonmies myös järkytti monia lapsia ja heidän vanhempiaan julistamalla, ettei joulupukkia ole olemassa. Sittemmin pappi kirjoitti kirjeen koulun johtajattarelle Sarah Flackille ja pyysi anteeksi tapahtumarikasta joulutarinaa, jolla hän ei omien sanojensa mukaan aikonut aiheuttaa ongelmia.