Simon Cowellin koirat virtsasivat luksuskaupan lattialle – odottamaton reaktio

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkimoguli Simo Cowellin kerrottiin taannoin suunnittelevan joulukosintaa. Mies aikoo huhujen mukaan kosia tulevan lapsensa äitiä Lauren Silvermania Karibialla lomaillessaan. Parin lapsi tulee tähden mukaan olemaan poika.

54-vuotias Simon tunnetaan siitä, että hän hemmottelee mielin määrin itseään ja läheisiään. Myös Cowellin lemmikkikoirat saavat osansa isäntänsä muhkeasta tilipussista. Äskettäin miehen koirat järjestivät kohtauksen Gucci-luksuskaupassa pissaamalla sen lattialle.

Tämän ansiosta mies tajusi, että otusten pitäisi saada koulutusta. Hän ei suinkaan suivaantunut karvaturreille, vaan lähetti eläimet lemmikkikylpylään pedikyyreihin ja hierontoihin ja varasi niille terapia-aikaa zen-terapeutilta. Koirat joutuvat myös opettelemaan sisäsiisteyttä huippukouluttajan opissa, uutisoi The Sun -lehti.

Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuutensa arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö. X Factor, Britannian Talent ja American Idol -ohjelmista tutulla mogulilla on kodit Lontoossa ja Los Angelesissa.