Alessia Tedeschin vartalo karu näky – syvät arvet yhä nähtävissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on vuosien varrella tullut mallimarkkinoille monia kuvankauniita tähtiä, joiden bikinivartaloita on saatu ihastella ympäri maailmaa niin catwalkeilla kuin muotikuvissa. Eräs tuoreimmista mallitulokkaista on 22-vuotias Alessia Tedeschi.

Alessia Tedeschi päätyi pari kuukautta sitten karmaisevaan tilanteeseen jouduttuaan Caprin lomasaaren rannikolla veneonnettomuuteen. Erittäin vakavassa onnettomuudessa Tedeschi joutui veneen alle ja potkuri repi hänen kylkeään riekaleiksi.

Kaunotar saa kiittää onneaan, että selvisi rytäkästä hengissä. Toipuminen on kuitenkin tapahtunut hyvin nopeasti. Eilen Alessia Tedeschi nimittäin kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän pääsi jo ottamaan aurinkoa yhdessä ystäviensä kanssa. Paparazzikuvista kuitenkin nähdään, että kyljen syvät arvet muistuttavat edelleen lähes kohtalokkaasta onnettomuudesta.