Bikineihin sonnustautunut Kelly Brook märissä tunnelmissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina työskentelevä Kelly Brook on yksi Iso-Britannian seuratuimmista julkkiskaunottarista. Kurvitar lähetti faneilleen taannoin seksikkään joulutervehdyksen Love Magazine -lehden adventtikalenterin videolla.

Nyt Kelly Brook on jakanut Instagram-tilillään videon, jossa hänet kastellaan kunnolla. Videolla bikinit päällään esiintyvä mallikaunotar kaataa ystävättärensä kanssa vettä päälleen yläpuolellaan olevasta ämpäristä. Ystävätär tosin ottaa suihkun rohkeammin vastaan kuin Kelly, joka väistelee vettä parhaansa mukaan.

34-vuotias Kelly Brook seurustelee nykyisin rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Neitokainen on onnistunut malliuransa lisäksi esiintymään elokuvissa, kuten Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film.