Ohhoh! Naisen vatsasta löydettiin 40 vuotta vanha sikiö

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Omasta terveydestään kannattaa pitää hyvää huolta. Joskus lääkärissä käynti tuo esiin yllätyksen. Näin kävi myös eräälle kolumbialaiselle naiselle, jonka vatsakivut olivatkin jotain aivan muuta kuin mitä alunperin luultiin.

sikio17122013

82-vuotiaan naisen kipuja luultiin ensin bakteeritartunnaksi ja sappikiviksi. Tutkimuksissa kävi kuitenkin ilmi, että kyse oli 40 vuotta vanhasta kohdun ulkopuolisesta raskaudesta, jonka seurauksena hänen vatsalihaksiinsa oli kivettynyt sikiö.

Bogotan Tunjuelito-sairaalan tohtori Kemer Ramirezin mukaan vastaavissa tapauksissa kehon itsepuolustusmekanismi kivettää elottoman sikiön, jotta sen mätäneminen ei aiheuttaisi tulehdusta. Sikiö aiotaan poistaa naisen vatsasta leikkauksella, uutisoi NTD-televisiokanava.