Instagram-kuva toi teinipojalle 142 syytettä – ja vankilatuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti ihmiskunnan vähä-älyisintä kansanosaa, ja sen seurauksia on saatu todistaa jo lukemattomia kertoja. Tällä kertaa eräs 19-vuotias teinipoika on pidätetty ja saanut 142 syytettä, koska hän meni julkaisemaan oman valokuvansa Instagram-sivuillaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Asiasta uutisoineen CNET-sivuston mukaan Floridan Palm Beach Countyssä eräs poliisi surffaili verkossa, kun hän huomasi sosiaalisessa mediassa epäilyttävän valokuvan. Kuvassa nuori mies esitteli käsiaseitaan kameralle. Poliisi haki miehen nimellä tietoja poliisin tietokannasta ja sai selville, että teinipoika on tuomittu aiemmin rikoksesta. Siksi poliisi päätti tehdä asuntoon kotietsinnän.

Kotietsinnässä poliisi löysi asunnosta varastettuja aseita ja 250.000 dollarin arvosta varastettua elektroniikkaa ja koruja. Nyt poika on saanut syytteen 40 murtovarkaudesta ja lukuisista muista rikoksista. Luvassa on ehdoton vankeustuomio, koska nuori mies on jo aiemmin tuomittu rikoksesta.