Justin Bieber pudotti uutispommin – aikoo vetäytyä musiikkiuraltaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieberin väitettiin taannoin haukkuneen erästä faniaan valaaksi. Äskettäin kuitenkin paljastui, että asiasta viihdelehdille avautunut neito oli mahdollisesti saanut rahallisen korvauksen tarinastaan. Osa Bieber-faneista hyökkäsi tytön Twitter-tilille, jotkut taas lähtivät puolustamaan tätä.

Nyt on koittanut beliebereiden historiassa hetki, jota moni on voinut pelolla odottaa. Justin Bieber on nimittäin julistanut jäävänsä eläkkeelle seuraavan albuminsa jälkeen. Poppari paljasti asian Power 106 -radioaseman haastattelussa Los Angelesissa.

– Tämän albumin jälkeen olen oikeastaan eläköitynyt mies. Jään eläkkeelle, Justin Bieber ilmoitti.

Ilmoitus sai radiojuontaja Kurt ”Big Boy” Alexanderin reagoimaan hämmästyksellä, minkä jälkeen Bieber pehmensi lausahdustaan hieman. Hän aikoo nimittäin omien sanojensa mukaan vetäytyä uraltaan joksikin aikaa, jotta voisi kehittyä.

– Haluan kehittyä artistina, ja otan aikaa itselleni. Haluan musiikkini kypsyvän.

Justin Bieber paljasti ohjelmassa, ettei tunne vetoa enää julkisuutta kohtaan. Hän kertoi tekevänsä työtään vain faniensa ja musiikin takia. Tähti myös kielsi muuttuneensa ylimieliseksi, ja sanoi olevansa toisista välittävä persoona. Bieberin luotettu ystävä oli kommentoinut tapauksen jälkeen TMZ-sivustolle, että laulajan toteamus oli pelkkä vitsi, eikä tämä aio pysyvästi lopettaa musiikin tekemistä.