Justin Bieberin henkivartija uhkasi aseella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti ja teinityttöjen idoli Justin Bieber on valittanut, että media jahtaa ja kiusaa häntä liikaa. Moni julkisuudessa elävä kuitenkin tietää, että menestymisen hinta ei ole halpa – levymyynti edellyttää myös valmiutta kohdata epäsuotuista uutisointia.

Justin Bieberin ympärillä hääräilevät aikuiset tekevät luonnollisesti kaikkensa, jotta teinitähti saisi elää kuuluisuudesta huolimatta mahdollisimman miellyttävää elämää. Justin Bieberin henkivartijoiden tiedetään joutuneen epämääräisiin otsikoihin ennenkin, mutta nyt on kaiketi vedetty heitä koskevan uutisoinnin pohjat.

Valokuvaaja Jeffrey Binion on haastanut 19-vuotiaan artistin ja hänen henkivartijansa oikeuteen jo kesällä tapahtuneen välikohtauksen takia. TMZ-skandaalilehden mukaan turvamies oli ottanut hänen kameransa väkivalloin pois Miamissa ja uhkaillut kuvaajaa sen jälkeen aseella uhaten.

Henkivartija uhkasi tappaa hänet. Tapahtumasarjasta on olemassa myös videomateriaalia Binionin sanojen tueksi, mutta popparin lakimiesrykmentti on onnistunut pitämään kuvamateriaalin poissa lehtien sivuilta. Asian käsittely alkaa suljetuin ovin ensi kuussa.