Fitness-lehti julistaa: Tässä on kaikkien aikojen paras peppu!

Fitness Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijätär Evangeline Lilly tuli tunnetuksi suositun Lost-televisiosarjan naistähtenä. Hänet nähdään parhaillaan valkokankaalla Hobitti: Smaugin autioittama maa -elokuvassa, jossa hän näyttelee Tauriel -haltiaa.

Nyt mallinakin työskennellyt Evangeline Lilly nähdään Women’s Health -lehden tuoreen numeron kannessa. 34-vuotias näyttelijätär poseeraa kuvassa selin kameraan, esitellen varsin hyvin muodostunutta takapuoltaan. Sitä kuvaillaankin lehden kannessa ”kaikkien aikojen parhaaksi pepuksi”.

evangelinelilly19122013

Menestyneen Lost-televisiosarjan naistähti Evangeline Lilly oli pitkään on-off -suhteessa sarjan vastanäyttelijänsä Dominic Monaghanin kanssa. Pari erosi kuitenkin lopullisesti vuonna 2009. Lost-hittisarjan loputtua Evangeline Lilly vietti hieman taukia näyttelijäntyöstä keskittyäkseen kirjoittamiseen ja hyväntekeväisyystyöhön.