Kuin uusi Carmen Electra! Tästä ”nobodysta” puhutaan vielä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miestenlehdet nostavat aika ajoin esille upeita kuumia bikinikissoja, jotka saattavat nousta suuriksikin tähdiksi. Esimerkiksi monet mallikaunottaret, kuten Kelly Brook ja Katie Price, ovat ensin lanseeranneet uran kolmossivun tyttönä.

lyndalljarvis19122913

Nyt FHM-lehden tammikuun numeroon on päätynyt vesipyssyillään katsojaa osoitteleva kurvikas mallikyky Lyndall Jarvis. Vaalea neitokainen on kuin uuden sukupolven Carmen Electra sinisten silmiensä, Kalifornia-blondauksen ja rusketuksensa kanssa.

Eteläafrikkalainen Lyndall Jarvis nimettiin maanosan seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden toimesta vuonna 2009. 175-senttinen neito seurustelee ammattisurfaaja Jordy Smithin kanssa. Pari tapasi hevosurheilutapahtumassa Cape Townissa vuonna 2011. Jarvis kertoi ihastuneensa siihen, miten mies sai hänet nauramaan.