Söpöä vai karmaisevaa? Chihuahua demonstroi naista rankan viikon jälkeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisen elämä on kuin romanttista komediaa. Hyvinä hetkinä se on täynnä silmäniskuja ja lentosuukkoja komistuksilta, huonona päivänä neitokainen kävelee kotiin sateessa meikit valuen ja sydän korventuneena pieleen menneiden deittien takia.

Jokainen sinkkukaunotar tietää, miten rankasta viikosta voi palautua parhaimmalla tavalla – johan sen on näyttänyt jo Bridget Jonesin päiväkirjakin. Ainoa tapa, jolla nainen voi päästä psyykensä kanssa tasapainoon on romahtaa sohvalle katsomaan nyyhkyelokuvia ison jäätelöpakkauksen kanssa.

Hätätilanteessa neito voi kahmia lusikalla – tai kauhalla – suoraan purkista myös maapähkinävoita tai suklaalevitettä. Nyt rankan viikon päätöksen on demonstroinut apaattisen näköinen Rosie Pig -chihuahua, jonka omistaja kuvasi videolle ja julkaisi Vine-palvelussa. Ei ole olemassa surua, jota Häagen Dagz -jäätelö ei parantaisi.