Järkyttävä tapaus: Koiran roikotettiin parvekkeelta hihnastaan

Ohhoh! · Stara.fi

Ajoittain maailmalta nousee otsikoihin ja sosiaaliseen mediaan tapauksia, joissa eläimiä kohdellaan kaltoin. Takavuosina tällaiset kuvat ja paljastukset eivät saaneet kovinkaan suurta huomiota, mutta internet on muuttanut tilanteen täysin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa ohikulkija on kuvannut ja julkaissut Facebookissa karmaisevan näyn, jossa koira roikkui kerrostalon ulkopuolella parvekkeelta mitä ilmeisimmin kaulassaan olleesta hihnasta. Silminnäkijät ilmoittivat asiasta poliisille, jotka menivät kyseiseen asuntoon.

Tutkimuksissa selvisi, että asunnossa asui 23-vuotias nuori mies, joka oli ottanut vanhempiensa koiran hoitoon nähden lähdettyä matkoille. Nuori mies ei siis ollut koiran omistaja, ja päätti roikuttaa koiraa parvekkeelta, koska ei viitsinyt viedä sitä lenkille, ABC News uutisoi. Koira selvisi ilman vammoja.