Oksettavaa saituutta: Mies tiskaa astiat käytetyllä kylpyvedellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin pariskunnasta, joka oli päättänyt jakaa suihkuista ja hammaslangoista lähtien kaiken kylpyhuoneessaan. Sen jälkeen esittelimme nelihenkisen perheen, joka kylpee samassa vedessä ja pyyhkii takapuolensa sanomalehdillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt valokeilaan nousee mies, joka on todellinen kierrättäjä. Hän nimittäin hyödyntää kylpyvetensä suihkun jälkeen astioiden ja pyykin pesemisessä. Michael-niminen mies tähdittää tuoreinta TLC-televisiokanavan Cheapskates-ohjelmaa, ja hän esittelee itsensä kaikkien aikojen penninvenyttäjäksi. Hänen tavoitteenaan on käyttää rahaa niin vähän kuin mahdollista, ja tahtoo vesilaskut nollaan.

Trailerin alussa nähdään, kuinka hän kierrättää jopa juomapillit, ja mies on kehittänyt oman pesusysteeminsä niille. Miehen vanhemmat pitävät poikansa säästäväisyyttä ällöttävänä, sillä kuka tahtoo käyttää astioita, jotka on pesty samalla vedellä kuin takapuoli?

Taloudellisen taantuman aikana ihmiset pyrkivät karsimaan turhia kustannuksia. Esimerkiksi asumiseen ja kotiin liittyviä laskuja voi pienentää helposti vaihtamalla lamput energiaa säästäviin malleihin tai valmistamalla isomman satsin ruokaa yhdellä uunin lämmittämisellä. Vain harva menee kuitenkin yhtä äärimmäisiin tekoihin kuin Cheapskates-televisiosarjan tähdet.