Justin Bieberin äiti on näyttävä puumanainen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber on erittäin läheisissä väleissä äitinsä Pattie Malletten kanssa. Poppari omisti taannoin käsivarteensa ottamansa silmätatuoinnin äidilleen. Viihdemedioissa on ihmetelty pitkään sitä, miten 37-vuotias perheenäiti on niin hyvin säilynyt.

Tästä saatiin taas todiste Justin Bieberin Believe-elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Pattie poseerasi punaisella matolla poikansa ja tämän isovanhempien kanssa. Äiti oli pukenut ylleen hopeanhohtoisen vartaloa nuolevan mekon, joka käänsi totisesti päitä. Nainen on kertonut aiemmin ulkomuotonsa syyksi säännöllisen treenin ja terveet elämäntavat.

Pattie Mallette on ollut julkisuudessa lähes superäidin maineessa kasvatettua yksin maailman suosituimman poptähden. Nainen kertoi taannoin People-lehdelle, että vaikka hänen poikansa on täysi-ikäisyyden kynnyksellä, soittaa hän lapselleen joka päivä. Hän myös myöntää olevansa huolestunut laulajapoikansa tekemistä virheistä.