10 yleisintä mokaa treffeillä – nämä eivät hurmaa naista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Deittailun villissä viidakossa voi silloin tällöin kohdata ihastuttavia kaksilahkeisia, jotka osoittautuvat kuitenkin kahvikupposen ääressä täydellisiksi törpöiksi. Vika ei ole aina miehessä, vaan hänen käytöksessään, joka voi hämmentää naista.

Ask Men -sivuston mukaan neitokaiset torjuvat helpommin 10 yleistä virhettä tekevät urokset. Miehen ei esimerkiksi kannata olla liian kiltti. Mukava ja herttainen komistus on naisen mieleen, mutta kukaan ei pidä kynnysmattoa seksuaalisesti puoleensavetävänä. Neitokaiset valitsevat miehensä sillä perusteella, kuinka voimakkaita tuntemuksia hän heissä herättää. Liiallinen seuralaisen miellyttäminen saattaa viedä fiilikset täysin.

Kauniimman sukupuolen edustajat nimittäin pitävät kosiskelusta, mutta uroksen täytyy myös osata näyttää heille niin sanotusti kaapin paikka. Ei-sanan käyttäminen naisen kanssa voi joskus nostaa miehen hänen mielessään arvoon arvaamattomaan. Yleensäkin tapailuvaiheessa pätee eräs nyrkkisääntö – miehen ei kannata ilmaista tunteitaan liian aikaisessa vaiheessa.

Naisen sen sijaan pitää antaa puhua ajatuksistaan vapaasti, koska hänen romanttisten tunteidensa viriäminen riippuu suurelta osin siitä, kokeeko hän tulleensa kuulluksi ja nähdyksi miehen toimesta. Joskus uros tekee emämokan yrittämällä muuttaa neidon tunteita tai ratkoa hänen ongelmiaan.

Liiallinen tyrkytys ei ole myöskään hyvä asia. Vaikka miehen taskussa olisi lompakko täynnä rahaa, ei hänen kannata tuhlailla solkenaan naisen läsnäollessa – rakkautta kun ei voi ostaa rahalla. Joskus uroksen on vaikea tajuta sitä, miten nainen viehättyy vastakkaisesta sukupuolesta. Joillekin kundeille on suotu komea ulkomuoto, joka kieltämättä kiinnostaa neitokaisia.

Pelkästään sillä ei kylläkään saa hurmattua ketään, jos ei esimerkiksi omaa keskustelutaitoja ja käytöstapoja.Kyse ei ole vain pinkeän pepun ja leveiden hartioiden muodostamasta pyhästä kokonaisuudesta, vaan myös tiettyjen henkisten ominaisuuksien hakemisesta. Seuralainen saattaa arvostaa miehessä esimerkiksi turvallisuutta ja huumorintajua.

Naisten tiedetään myös viehättyvän miehistä, joilla on valtaa. Vallankäyttö liittyy pariutumiseen, halusi sen uskoa tai ei. Deittaillessa valta on näennäisesti miehen hyppysissä, koska hän ohjaa tilanteita valitsemalla esimerkiksi treffipaikan ja maksamalla seuralaisensa teatteriin. Jos mies alkaa kyselemään alkuvaiheessa liikaa toimintaohjeita neitokaiselta, hän tulee antaneeksi samalla oman voimansa toiselle. Nainen tulkitsee tämän heikkoutena, ja kiinnostus voi laimentua.