Kate Upton erosi! Nämä muodot jälleen sinkkumarkkinoilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on seurustellut viimeisen puolen vuoden ajan Tanssii tähtien kanssa -tanssijakomistuksen, Maksim Chmerkovskiyn kanssa. Parin kerrotaan kuitenkin nyt laittaneen pisteen romanssilleen.

Kate on takaisin sinkkumarkkinoilla, koska 21-vuotiaan kurvittaren ja 33-vuotiaan tanssitähden oli vaikea sovittaa kiireisiä aikataulujaan yhteen. Us Weekly -lehden mukaan pari näki parhaimmaksi päättää suhteensa, kun yhteistä aikaa ei löytynyt.

– He ovat todella hyviä ystäviä ja juttelevat koko ajan, mutta aikataulut tekivät siitä todella vaikeaa ja kaikki hajosi. Chmerkovskiylla on paljon kunnioitusta häntä kohtaan, mutta se ei vain enää toiminut, kertoi sisäpiirin lähde julkaisulle.

Pari aloitti seurustelun kesäkuussa, ja antoi suuren yleisön nähdä rakkautensa kulkemalla esimerkiksi käsikädessä kadulla. Aiemmin Upton heilasteli urheilutähti Justin Verlanderin kanssa, mutta tuokin juttu päättyi varsin nopeasti. Neitokainen nähdään pian valkokankaalla tulevassa The Other Woman -elokuvassa.