Mies voitti lotossa 31 miljoonaa euroa – kaikki hyväntekeväisyyteen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lottovoitto maistuisi monelle suomalaiselle näin joulun tuntumassa. Maailmallakin monet taloudellisesti keskitasoista elämää viettävät unelmoivat rahatukusta, joka muuttaisi elämää vavisuttavasti. Joskus ihminen on kuitenkin ymmärtänyt jotain olennaista rahan merkityksestä, ja päättääkin antaa omastaan muille.

Eräs kanadalainen mies voitti 31 miljoonaa euroa lotosta, eikä aio pitää itse senttiäkään rahoista. Calgarylainen Tom Crist sai tietää voittaneensa Lotto Max -loton päävoiton jo toukokuussa, mutta ei lunastanut voittoaan kuin vasta tällä viikolla. Hän ei kertonut voitosta kellekään kuukausiin – ei edes lapsilleen tai läheisimmille ystävilleen.

Mies aikoo laittaa kaikki rahat perustamaansa perhesäätiöön ja hyväntekeväisyyteen. Hän haluaa tukea syövän parannusta, koska menetti vaimonsa kaksi vuotta sitten sairaudelle. Crist kertoi yrittäneensä aluksi unohtaa voittosummansa, jotta keksisi mitä voisi sen kanssa tehdä, kertoi CTV-kanavan uutiset.