Sofia Vergaraa ei siunattu lauluäänellä – näin karmaiseva oli joululaulu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moderni perhe -komediasta tuttu latinokaunotar Sofia Vergara tunnetaan 32F-kokoisesta povestaan, josta 41-vuotias näyttelijätär jaksaa keskustella myös lehtihaastatteluissaan. Nainen näyttelee suositussa hittisarjassa Gloria Pritchetti -nimistä hahmoa.

Nyt kurvikaunottaren näyttelijäkollega Jesse Tyler Ferguson on kuvannut nauhalle jotain, mitä ei ole aiemmin kuultu – nimittäin Sofian laulua. Mikään kultakurkku muodokas tähti ei ole, sillä hän tekee selvää jälkeä Kulkuset-kappaleesta.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Neitokainen seurustelee parhaillaan bisnesmies Nick Loebin kanssa ja aikoo mennä tämän kanssa naimisiin. Aiemmin Sofia on seurustellut Enrique Iglesiaksen kanssa.