Brittikaunotar ei sulojaan liikoja peitellyt – rohkea asu gaalassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Sheridan Smith nousi tänä vuonna otsikoihin, kun hänen uutisoitiin iskeneen koomikko Russell Brandin. Gavin & Stacey -komediasarjasta tuttu neito nähtiin vielä viime kesänä miehen kanssa suutelemassa ja yhteisillä illallisilla.

Nyt 32-vuotias Sheridan on onnistunut herättämään huomiota omalla pukeutumisellaan The Harry Hill Movie -elokuvan ensi-illassa. Neitokainen oli pukeutunut upeaan punaiseen mekkoon, joka toi hänen rintavarustuksensa esille. Leningin pitsinen yläosa ei nimittäin liikoja peitellyt hänen vartaloaan.

Sheridan Smith tunnetaan rooleistaan komediasarjoissa, kuten Two Pints of Lager and a Packet of Crisps, Gavin & Stacey ja Benidorm. Nainen voitti televisioalan BAFTA-palkinnon roolistaan Mrs Biggs -minisarjassa. Näyttelijätär oli aiemmin suhteessa brittinäyttelijä James Cordenin kanssa, mutta pari erosi vuonna 2008.