Uniikki paljasti miten hemmottelee naistaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomiräpin suosikkeihin jo pitkään lukeutunut Uniikki elää nykyisin parisuhteessa ja on yksityiselämässä henkilö, joka osaa jakaa aikansa tärkeinä pitämiensä asioiden välille. Suhteen ja uran tasapainottelussa hän ei näe ristiriitaa.

Staran haastattelussa Uniikki tunnusti, ettei mielellään lähde riitelemään toisen ihmisen kanssa, ja suuttuessaan mieluummin mököttää kuin paiskoo kattiloita. Kysyimme räppäriltä parhaan tavan hemmotella naistaan.

– Vaikka semmonen perusjuttu, että siivoaa koko himan ja tekee jonkun kolmen ruokalajin illallisen. Tykkään tehdä paljon safkaa, niin ehkä se on sellainen juttu, millä pystyy vähän viettelemään, Uniikki kertoi.

Vanhan sanonnan tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Näemmä pätee myös kauniimpaan sukupuoleen.

– No jos vaikka ajattelee tarkemmin, niin kaikki tunnetuimmat kokit on myös miehiä. Mun mielestä teen tosi hyvää thaisafkaa. Olen siellä Aasiassa pyörinyt aika paljon ja löytänyt sieltä maut, joita koitan jäljitellä täällä koto-Suomessa. Pystyn tekemään mitä vaan.

Makaroonilaatikkoakin?

– Se on melkein liian helppoa!