Fast & Furious 7 -elokuvan uusi ensi-iltapäivä varmistui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Paul Walker menehtyi taannoin rajussa auto-onnettomuudessa, kun hänen ystävänsä ohjastama Porsche ajautui tieltä suurella nopeudella ja räjähti. Tähti oli ehtinyt kuvata noin puolet Fast & Furious 7 -elokuvasta, jonka tulevaisuus joutui vaakalaudalle.

Fast & Furious 7 -elokuvan tuotantoa tullaan kuitenkin jatkamaan. Elokuvan toinen pääosanäyttelijä Vin Diesel paljasti Facebook-sivullaan, että vauhdikkaan toimintasarjan 7. osa tulee saamaan ensi-iltansa 10. huhtikuuta 2015. Alun perin elokuvan oli tarkoitus saapua valkokankaille heinäkuussa 2014.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten Paul Walkerin kuolema tulee vaikuttamaan Fast and Furious 7 -elokuvan sisältöön. Mies oli mukana sarjan jokaisessa osassa, ja Huffington Post -lehden mukaan hänen roolinsa sen seitsemännessä elokuvassa olisi ollut tärkeä.