Charlie Sheenin kosto eksälle jatkuu – rahahanat kiinni ja oikeuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkoomikko Charlie Sheen on viime aikoina polttanut päreensä ex-vaimonsa Denise Richardsin takia. Nainen ei nimittäin päästänyt miestä yhteiseen joulun viettoon lasten kanssa, minkä ansiosta tähti kosti näyttävästi pistämällä häälahjaksi saadun baseball-mailan paloiksi.

Nyt Charlien kosto jatkuu – näyttelijä aikoo nimittäin seuraavaksi vähentää tuntuvasti Richardsille maksamansa elatusavun määrää, ja haluaa viedä asian oikeuteen. Mies aikoo taistella oikeudessa myös virallisista vierailupäivistä, jolloin hänellä olisi aina lupa nähdä tyttäriään Samia ja Lolaa juhlapyhinä.

Näyttelijä kokee tarpeelliseksi sen, että tuomari tarkastelee kunnolla tällä hetkellä maksetun elatusavun määrää. Charliesta 41.000 euron pulittaminen kuussa ja hänen ostamassaan 7 miljoonan euron arvoisessa kodissa asuminen on liikaa naiselle, joka pistää kampoihin lasten näkemisen suhteen, uutisoi TMZ-sivusto.

Viime aikoina on myös uumoiltu ongelmia Charlie Sheenin ja hänen nuoren tyttöystävänsä Brett Rossin välille. Pornotähden kerrotaan olevan sairaalloisen mustasukkainen Sheenin läheisistä väleistä Denise Richardsin kanssa. Nainen onkin innoissaan saadessaan viettää joulun näyttelijäkoomikon kanssa kahdestaan Euroopassa luksustyyliin.