Rocktähden tytär yllätti joulujuhlissa – rohkea kaula-aukko

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Daisy Lowen molemmat vanhemmat ovat muusikoita, mutta hän on itse tehnyt nousujohdanteista uraa musiikin sijaan huippumallina. Mallikaunotar onkin tuttu näky niin muotikuvista kuin erilaisten tilaisuuksien punaisilta matoilta.

Nyt Daisy Lowe on osallistunut Lontoossa järjestettyyn Love-lehden joulujuhlaan, jossa hän tuttuun tapaansa käänsi vieraiten katseita. 24-vuotias tähti herätti huomiota enkelin siivin varustetun valkoisen mekkonsa ansiosta, sillä asun kaula-aukko oli varsin antoisa.

Daisy Lowe erosi taannoin entisestä poikaystävästään. Tähti kertoi laihtuneensa dramaattisesti eron seurauksena, koska ei sydänsurun vuoksi tuntenut tervettä ruokahalua. Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.