Justin Bieber vahvisti: ”Jään eläkkeelle!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin musiikkialalla leviävistä huhuista, joiden mukaan maailman suosituin nuori poptähti Justin Bieber lopettaa uransa. Nyt Justin on vahvistanut tiedot ja järkyttänyt kymmeniämiljoonia fanejaan. Hän lopettaa uransa toistaiseksi.

Nyt tullut vahvistus eläkkeelle jäämisestä ei tullut faneille täysin yllätyksenä, sillä Bieber vihjasi asaista viime viikolla Power 106 -radioaseman haastattelussa.

– Tämän albumin jälkeen olen oikeastaan eläköitynyt mies. Jään eläkkeelle, Justin Bieber ilmoitti.

Ilmoitus sai radiojuontaja Kurt ”Big Boy” Alexanderin reagoimaan hämmästyksellä, minkä jälkeen Bieber pehmensi lausahdustaan hieman. Hän aikoo nimittäin omien sanojensa mukaan vetäytyä uraltaan joksikin aikaa, jotta voisi kehittyä.

– Haluan kehittyä artistina, ja otan aikaa itselleni. Haluan musiikkini kypsyvän.

Justin Bieber paljasti ohjelmassa, ettei tunne vetoa enää julkisuutta kohtaan. Hän kertoi tekevänsä työtään vain faniensa ja musiikin takia. Tähti myös kielsi muuttuneensa ylimieliseksi, ja sanoi olevansa toisista välittävä persoona.