Claudia Romanin joulu bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani viettää runsaasti aikaansa Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin taannoin myös suomalaisen Jessica Edströmin seurassa. Viime viikolla Claudia lähetti Staralle jouluisia kuvia itsestään ja Jessicasta.

Pääasiassa bikineissä viihtyvä Claudia keikisteli samassa asusteessa myös jouluna, sillä neitokainen näyttää paparazzikuvien perusteella nautiskelleen juhlapyhistä pitkälti rannalla. Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon rankattu glamour-malli nähtiin nyt esittelemässä vartaloaan vihreissä bikineissä.

31-vuotias Claudia Romani pääsi äskettäin vierailemaan Charytin & Felipe E! Show -keskusteluohjelmaan, ja esiintyi siellä bikineissä. L’Aquilassa syntynyt Romani on asunut vuodesta 2010 lähtien Miamissa, Floridassa. Hän on esiintynyt aiemmin GQ, FHM, Maxim, Cosmopolitan ja More!-lehtien kansissa.