Disney-tähden alastonkuvia levitetään verkossa – vahvisti itse aidoiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen teinitähti Dylan Sprouse tunnetaan yhdessä kaksoisveljensä Colen kanssa monista lapsirooleistaan. He esiintyivät Big Daddy -elokuvassa yhdessä Adam Sandlerin kanssa. Sittemmin parivaljakko nähtiin Disney-kanavan sarjoissa.

21-vuotias Dylan on nyt päässyt otsikoihin hieman nolosta syystä. Nuorukaisen alastonkuvat päätyivät verkkoon, kun hänen eksänsä julkaisi Sprousen kännykällä lähettämiä nakuotoksia Tumblr-palvelussa. Turhaa kai sanoa, että otokset menivät heti viraaliksi. Näyttelijä kommentoi asiaa Twitter-blogissaan.

– Mokasin… mutta olisin hullu, jos en myöntäisi asiaa. Pääsin sen yli. Hups, en enää olekaan 14-vuotias ja lihava, kirjoitti Dylan palvelussa.

Kaksoisveli Cole kommentoi myös kuvia lisäämällä, että mahtoiko kylpyhuoneessa olla kuvanottohetkellä kylmä, uutisoi Hollywood Gossip -sivusto.

Sprousen veljekset ovat lanseeranneet yhdessä nimeään kantavan brändin, johon kuuluu esimerkiksi vaatemerkki, kirjasarjoja ja lehti. Se lakkautettiin suurimmaksi osaksi vuonna 2008. Veljet muistetaan parhaiten Disney-kanavan esittämistä The Suite Life of Zack & Cody ja The Suite Life in Deck -sarjoistaan. Ohjelmien pohjalta tehtiin myös The Suite Live Movie -elokuva. Dylan ja Cole kuuluivat vuosina 2007 ja 2010 maailman rikkaimpien lasten joukkoon.