Jwoww! Jenni on viimein raskaana – katso ultraäänikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Jersey Shore -ohjelman kaunotar Jennifer ”Jenni” Farley on kihloissa kunto-ohjaaja ja kehonrakentaja Rodger Matthewsin kanssa. Neitokainen onkin varsin timmmissä kunnossa, mikä näkyy hänestä otetuissa kuvissa. Pian kuitenkin muuttuu, sillä Jenni on raskaana.

Kuva: Jenni Jwoww Farley
Kuva: Jenni Jwoww Farley

Jenni vahvisti tiedot eilen verkkosivuillaan julkaisemassaan viestissä, jossa hän kertoi upeasta joululahjastaan. Lapsi on Jennille ja Rodgerille ensimmäinen. Realitytähti kertoi viestissään, ettei voisi kuvitella upeampaa joululahjaa ja halusi siksi jakaa ilouutisen heti faniensa kanssa. Farleyltä on odotettu raskausuutisia siitä saakka, kun hänen bestiksensä Snooki sai taannoin esikoisensa.

28-vuotias realitykaunotar Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa. Hänet on usein nähty oman mallistonsa vaatteissa. Taannoin hän esimerkiksi esiintyi omassa kuumassa bikiniasussa Encore Beach -klubilla Las Vegasissa.