Mikä unelmavartalo! Maria esitteli täydellisyyttä hipovat muotonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli Maria Fowler tuli suuren yleisön tuntemaksi kaunottareksi TOWIE-sarjasta, joka on suuressa suosiossa etenkin neidon kotimaassa. Tähti on sittemmin ollut otsikoissa itsemurhayrityksensä tiimoilta, mistä hän kuitenkin toipui esimerkillisesti.

Maria on nykyään huippukunnossa ja todistaa tämän lisäämällä aika ajoin verkkoon paljastavia otoksia. Tällä kertaa julkkis laittoi Twitter-blogiinsa kuvia, joissa hän esittelee yläosattomissa rusketustaan sekä poseeraa seuraajilleen push up -rintaliiveissä hyvän yön toivotuksen merkeissä. Tähti halusi myös näyttää faneilleen kireää mekkoa, joka istui täydellisesti hänen ylleen.

Fowler vieraili äskettäin Titanic-kylpylässä Huddersfieldissä, jossa hän innostui esittelemään tanssitaitojaan kameran edessä. Innokkaana twerkannut neito esiintyi The Only Way Is Essex -sarjassa vuosina 2010 – 2011. Neitokainen pelästytti aiemmin tänä vuonna monet faninsa, kun otti yliannostuksen lääkkeitä masennuksen takia. Hänet saatiin kuitenkin hoitoon tarpeeksi ajoissa.