Täydellisen pikaseksin salaisuus – kuumat vinkit parisuhteeseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viipyilevän ja pohjattoman kuuman rakastelun ohella pariskunta voi harrastaa vauhdikkaita pikapanoja, joissa vaatteet lentelevät nurkkaan, napit irtoavat paidoista ja naurunpurskahdukset kaikuvat ilmassa kiihtyneen huohotuksen välissä.

Mikään ei terävöitä aisteja kuin äkillisesti suoritettu seksiakti yllätyksellisessä paikassa. Yllykkeeksi tilanteelle riittää vain oikeanlainen katse kumppanilta. Glamour-lehden mukaan tällaiselle tilanteelle on monia otollisia toteuttamispaikkoja, jotka voivat osaltaan lisätä kihelmöivää kiihotusta alavatsassa.

Keittiössä syntyvät useat herkulliset ruoka-annokset ja siellä voi tarjota rakkaalleen joukon sukupuoliviettiä yllyttäviä afrodisiakkeja.

Mikään ei kuitenkaan voita kielten leikkiä ja uroksen tiukkaa otetta neitokaisen lantiosta, kun tämä istuu haarat levällään tiskipöydällä. Toinen hyvä valinta on viettää erityisen märkiä hetkiä kylpyhuoneessa. Jos omassa kotona ei ole mahdollista päästä höyrysaunan tihkuvan kosteisiin tunnelmiin, on kylpyammeessa nautintoihin antautuminen vähintään yhtä toimiva idea.

Mikä piristäisi paremmin miehen päivää, kun kaunottaren pikainen vierailu hänen työpaikallaan. Jos kaksilahkeisella on oma työhuone, ovi lukkoon ja housut alas! Todennäköisesti fantasia on käynyt miehen mielessä siitä lähtien, kun hän sai työtilan käyttöönsä. Myös autossa pikaseksin harrastaminen voi antaa kiihdyttäviä muistoja kuukausiksi eteenpäin. Yleensä ei kuitenkaan kannata hyväillä kuskia tämän ajaessa, sillä se on turhan riskialtista.

Matkalla ollessa oman kullan voi saada hulluksi ehdottamalla ronskeja leikkejä ravintolan tai hotellin julkisissa WC-tiloissa. Jos pari etsii todellista jännityksen paikkaa himojensa tyydyttämiseen, sen voi tehdä kielletyllä alueella, eli toisen vanhempien kotona, kun nämä ovat paikalla. Haasteena on kumppanin tyydyttäminen hiljaa, sillä voihkinnan äänet eivät saa kuulua appivanhempien korviin.

Luonto kutsuu nauttimaan aistikylläisesti läpi vuoden. Rannat, metsät, hämärät tiet ja vehreät puskat odottavat valloittajiaan. Kylmemmillä ilmoilla kannattaa varata lämmintä suojaa maahan, ettei orgasmin jälkituotteena ole paleltunut peppu. Kymppikerhon metsästäjät voivat jyskyttää naaraansa pyörryksiin lentokoneessa, kunhan äänet pysyvät minimissä – lentoemännillä voi nimittäin olla sanottavaa pikaseksin harrastajille, jotka jäävät aktista kiinni.