Taksin takapenkiltä löytyi 300 000 dollaria – mitä teki taksikuski!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan sanonnan mukaan rehellisyys perii maan, mutta usein joudutaan kuitenkin toteamaan, että tulos on täysin päinvastainen. Nyt Las Vegasissa eräs taksikuski on osoittanut, että ainakin jotkut ovat vielä rehellisiä kansalaisia tiukassakin paikassa.

Taksikuski Gerardo Gamboa huomasi yllätyksekseen, että hänen autoonsa on jäänyt peräti 300.000 dollarin jättiomaisuus sadan dollarin seteleinä. Sen sijaan, että mies olisi pitänyt rahat ja jäänyt eläkkeelle, hän etsi käsiinsä rahojen oikean omistajan ja palautti riihkuivat.

Gamboa vei rahat ensin poliisilaitokselle, jossa ryhdyttiin selvittämään omistajaa. Pian selvisi, että rahat olivat pokeripelaajan, ja rahat löysivät oikeaan osoitteeseen, Las Vegas Sun uutisoi. Lehden mukaan rahojen omistaja ei antanut lainkaan löytöpalkkiota, mutta taksiyritys Yellow Checker Star palkitsi työntekijänsä 1.000 dollarin palkkiolla ja kahden hengen illallisella.